Cégismertető

Cégünk jelenlegi működési formájában már több mint 10 éves múlttal rendelkezik, az elmúlt időszakban az építőipar szinte teljes szegmensében bizonyítottunk.
A főtevékenységünk a területi vízgazdálkodás, magas és mélyépítés, víz és közműépítés, út és hídépítés és az ezekhez tartozó tervezések.
A területi vízgazdálkodás minden területéről rendelkezünk komolyabb referenciákkal, részt vettünk öntözésfejlesztési, tározóépítési, töltésépítési, folyószabályozási, csatorna és műtárgy építési, rekonstrukciós feladatokban.

Munkáink során minőség-, környezetközpontú valamint munkahelyi egészségvédelem és biztonság irányítási rendszert alkalmazunk (MSZ EN ISO 9001:2015, MSZ EN ISO 14001:2015, MSZ ISO 45001:2018).
Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk az energiahatékonyságnak, ezért energiagazdálkodási irányítási rendszert alkalmazunk, mely megfelel az MSZ EN ISO 50001:2019 szabvány követelményeinek.

Az eredményeink és tudatos gazdasági tevékenységünk eredményeként immár ötödik éve az OPTEN Kft „A” minősítésben részesítette Cégünket, mint az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplőjét.


Cégünk energiagazdálkodási poitikáját itt, integrált irányítási politikáját itt olvashatja

Szolgáltatásaink

  • Ömlesztett anyagok szállítása
  • Gépszállítás, túlméretes gépszállítás
  • Munkagépek bérbeadása
  • Bontásból származó anyagok szállítása, újrahasznosítása